Publicaties en handige websites
3. NUBEL. Belgische voedingsmiddelentabel. Zesde uitgave. Nubel vzw; 2017.
6. De Belgische Nationale Voedselconsumptiepeiling 2014-2015: resultaten. VIGEZ. De Voedingsdriehoek om dagelijks gezond te eten .
7. Vlaams Instituut Gezond Leven. Brood, volkoren graanproducten en aardappelen.
8. Vlaams Instituut Gezond Leven. Koolhydraten en voedingsvezels.
9. NICE. Jodium: moeten we ons zorgen maken?
11. Commissie Voeding van Diabetes Liga. Voedingsprotocol bij diabetes, 2019.
12. Health Grain Forum. – Healthy cereal foods for consumers.
13. NICE. Brood als basisvoedingsmiddel.
14. NICE Voedingsvezel. De feiten op een rij.
15. FAVV. De ongezouten waarheid.
16. FEVIA. Het nutritioneel beleid van de Belgische voedingsindustrie, 2015.
17. Vlaams Instituut Gezond Leven. Wat eet je het best op je boterham.
21. Vlaamse Coeliakie Vereniging. Wat is coeliakie?
22. Whole Grain Initiative. Definition of whole grain as food ingredient. Mei 2019
24. Food in Action – Voeding & Diëtetiek, info voor voedingsprofessionals.