MEDEGEFINANCIERD DOOR DE EUROPESE UNIE

DE EUROPESE UNIE STEUNT CAMPAGNES VOOR DE PROMOTIE VAN HOOGWAARDIGE LANDBOUWPRODUCTEN

HomeNieuwsNubel Voedingsplanner gaat mobiel!

Nubel Voedingsplanner gaat mobiel!

De nieuwste versie van de Nubel Voedingsplanner is klaar. Voortaan kunt u dit instrument niet alleen via uw computer of laptop raadplegen maar ook via uw smartphone en tablet. Wilt u deze nieuwe versie eens van dichterbij bekijken? Op onze website vindt u een aantal screenshots die u tonen hoe deze nieuwe Voedingsplanner werkt. 

En dan is er nog een primeur die we graag met u delen: we beschikken nu ook over een Voedingsplanner voor restaurateurs. Met de Nubel Voedingsplanner RESTO kunnen zij voortaan in een minimum van tijd erachter komen uit welke voedingswaarden hun recept bestaat en zo tot een evenwichtige samenstelling van hun gerechten komen. De richtlijn die we hiervoor hanteren is de referentie-inname voor een gemiddelde volwassene die overeenkomt met 2000 kcal (8400 kJ).

U merkt het: de Nubel Voedingsplanner evolueert mee met deze snel veranderende tijden. Maar als er één zaak niet veranderd is, dan is het dat we nog steeds voluit gaan voor een Voedingsplanner die als betrouwbaar instrument voor een gezonde en gebalanceerde voeding ingezet kan worden. Wij wensen u er alvast veel succes mee!

Carine Seeuws
Business Unit Manager
asbl Nubel vzw

Delen via