MEDEGEFINANCIERD DOOR DE EUROPESE UNIE

DE EUROPESE UNIE STEUNT CAMPAGNES VOOR DE PROMOTIE VAN HOOGWAARDIGE LANDBOUWPRODUCTEN

HomeNieuwsBekijk de factsheets van het Voedings- en Gezondheidscongres

Bekijk de factsheets van het Voedings- en Gezondheidscongres

Op 18 en 19 november 2016 vond het Voedings- en Gezondheidscongres plaats. Dit wetenschappelijke congres behandelde een reeks actuele onderwerpen in het domein van de voedingswetenschappen.

Eén van de topics was brood, waar prof. Fred Brouns, voorzitter Health Food Innovation, Universiteit Maastricht, Nederland, als expert spreker optrad. Professor Brouns besprak de feiten en misverstanden over de voedingswaarde en gezondheidseffecten van brood, aan de hand van actuele wetenschappelijke inzichten.

Instituut Brood & Gezondheid was als hoofdsponsor aanwezig op het congres. Vol enthousiasme ontvingen vele professionals de nieuwe Broodwijzer en verschillende wetenschappelijke artikelen, waaronder een verslag van de presentatie van Prof. Fred Brouns. U kunt hier alle artikelen van het congres nog eens nalezen:

Wilt u ook een Broodwijzer in uw praktijk? Vraag dan hier een exemplaar aan.

Het Instituut Brood & Gezondheid wil bij deze aanwezigen bedanken voor de grote interesse in het evenement. 

 

Delen via