MEDEGEFINANCIERD DOOR DE EUROPESE UNIE

DE EUROPESE UNIE STEUNT CAMPAGNES VOOR DE PROMOTIE VAN HOOGWAARDIGE LANDBOUWPRODUCTEN

HomeNieuwsBezoekt u ook het Voedings- en Gezondheidscongres?

Bezoekt u ook het Voedings- en Gezondheidscongres?

Graag brengen wij u op de hoogte van het Voedings- en Gezondheidscongres dat op vrijdag 17 en zaterdag 18 november wordt georganiseerd in Brussel. Dit wetenschappelijk congres behandelt een reeks actuele topics in het domein van de voedingswetenschappen. Toonaangevende deskundigen uit binnen- en buitenland stellen nieuwe onderzoeksresultaten voor en lichten hun praktische toepassing toe.

Het Instituut Brood & Gezondheid is hoofdsponsor van dit evenement en praat u graag bij over wat er speelt op het gebied van brood en gezondheid.

Presentatie feiten en misverstanden over koolhydraten

Op vrijdag zal Prof. Theo Niewold, professor voeding en gezondheid aan de KU Leuven, als expert speaker optreden. Prof. Niewold zal een actuele wetenschappelijke kijk geven op koolhydraten. De media en pseudowetenschappelijke boekenschrijvers schetsen het beeld dat koolhydraten en bij gevolg brood eten aan de basis ligt van een reeks gezondheidsproblemen. Professor Niewold geeft duiding bij de feiten en fabels rond het gebruik van koolhydraten in brood.

Broodwijzer & wetenschappelijke artikelen

Op onze stand zijn diverse wetenschappelijke artikelen te verkrijgen, waaronder een factsheet van professor Theo Niewold, waarin hij zijn presentie nog eens samenvat. U kunt ook gratis de speciaal voor u ontwikkelde, hernieuwde Broodwijzer afhalen. De Broodwijzer is aangepast aan de nieuwe voedingsaanbevelingen. Deze geeft voedingswaardes per broodsoort en uitleg over brood, gezondheid en diëten. De Broodwijzer is ook handig om te gebruiken in uw gesprek met cliënten.

>> Het volledige programma met alle interessante sprekers en praktische workshops vindt u hier.

>> Klik hier voor een overzicht van de tarieven en het inschrijven.

Vorig jaar werd een accreditatie toegekend van 12 punten voor Algemene Geneeskunde en 3 punten voor Ethiek.

Delen via