MEDEGEFINANCIERD DOOR DE EUROPESE UNIE

DE EUROPESE UNIE STEUNT CAMPAGNES VOOR DE PROMOTIE VAN HOOGWAARDIGE LANDBOUWPRODUCTEN

HomeNieuwsTijd voor een 'Vezels en Volle granen'-update? Schrijf u in voor het Voedings- en Gezondheidscongres!

Tijd voor een 'Vezels en Volle granen'-update? Schrijf u in voor het Voedings- en Gezondheidscongres!

Het symposium vezels en volle granen op vrijdag 15 november is onderdeel van het 22e Voedings- en Gezondheidscongres. Tijdens het symposium zullen vooraanstaande wetenschappers de meest recente wetenschappelijke bevindingen over vezels en volle granen delen en de praktische toepassing hiervan toelichten. Misverstanden over vezels, de invloed van vezels en granen op onze gezondheid en hun rol bij de ontwikkeling van chronische aandoeningen zijn maar een greep uit de thema’s die aan het bod komen. Onderstaand vindt u het programma van het vezels en volle granen symposium.

Benieuwd naar het volledige programma of wil je inschrijven? Neem dan een kijkje op de website.

 

Programma symposium Vezels en Volle granen | 15 november

Wie weet nog wat vezels zijn?

Prof. Dr. Ir. Jan Delcour, Laboratorium voor levensmiddelenchemie en -biochemie, KULeuven

Granen en gluten

Prof. dr. Fred Brouns, faculteit Health, Medicine and Life Sciences, Maastricht University, Nederland

Pauze

Hoe ziet ons brood van morgen er uit?

Laurence Herbert, Puratos NV

Hoe kunnen gezondheidsprofessionelen effectiever communiceren over gezonde voeding?
Prof. Dr. Charlotte De Backer, departement communicatiewetenschappen, UAntwerpen

Paneldiscussie

Moderatie: Jan Delcour en Lut van Lierde

 

Inschrijven? | Klik dan hier