Tijd voor een 'Vezels en Volle granen'-update? Schrijf u in voor het Voedings- en Gezondheidscongres!
Het symposium vezels en volle granen op vrijdag 15 november is onderdeel van het 22e Voedings- en Gezondheidscongres. Tijdens het symposium zullen vooraanstaande wetenschappers de meest recente wetenschappelijke bevindingen over vezels en volle granen delen en de praktische toepassing hiervan toelichten. Misverstanden over vezels, de invloed van vezels en granen op onze gezondheid en hun rol bij de ontwikkeling van chronische aandoeningen zijn maar een greep uit de thema’s die aan het bod komen. Onderstaand vindt u het programma van het vezels en volle granen symposium.
Benieuwd naar het volledige programma of wil je inschrijven? Neem dan een kijkje op de website.
Programma symposium Vezels en Volle granen | 15 november
Wie weet nog wat vezels zijn?
Prof. Dr. Ir. Jan Delcour, Laboratorium voor levensmiddelenchemie en -biochemie, KULeuven
Granen en gluten
Prof. dr. Fred Brouns, faculteit Health, Medicine and Life Sciences, Maastricht University, Nederland
Pauze
Hoe ziet ons brood van morgen er uit?
Laurence Herbert, Puratos NV
Hoe kunnen gezondheidsprofessionelen effectiever communiceren over gezonde voeding?
Prof. Dr. Charlotte De Backer, departement communicatiewetenschappen, UAntwerpen
Paneldiscussie
Moderatie: Jan Delcour en Lut van Lierde
Inschrijven? | Klik dan hier